La teva botiga de proximitat

Venta online

Fés les teves comandes a qualsevol hora i des de qualsevol lloc

Regals perfectes

Si vols fer un regal útil i que agradi, vine a la merceria ii segur que el trobes.

productes fets a casa

A mamabepo.com creem productes fets amb materials de la merceria.

qui som?

L’any 1946, la senyora Antònia Soler Ragués, tenia 23 anys, era nadal i feia molt poc que s’havia casat. Va decidir obrir una botiga de merceria i perfumeria, li feia molta il·lusió. Només disposava d’un capital de tres mil de les antigues pessetes per poder començar el negoci.

Amb l’ajuda del seu cosí va poder fer realitat el seu somni.
Aquest familiar que tenia un comerç d’aquestes característiques al carrer Nou de la Rambla, antigament anomenat «Conde de Asalto», li va oferir una mica de cada producte per tenir més varietat (tres tipus de sabó, fils, gomes, cordons, pastes de dents,  botons, …).

En un principi la botiga, anomenada Ca l’Antònia, estava situada al carrer Torres Amat de Sallent i en aquest local llogat pagaven cinquanta pessetes mensuals. Això va durar uns 25 anys. Després van traslladar la merceria al carrer Nou de la mateixa població. D’aquesta manera la tenda estava situada en un lloc més cèntric, més transitat i assoleiat. A partir d’aquest moment, es va anar ampliant amb nous productes i materials.

Un cop la senyora Antònia es va jubilar, el negoci va passar a mans del seu fill petit, Esteban Portabella Soler i és ell qui l’ha continuat mantenint fins el dia d’avui amb la creació de la societat PORTABELLA i FILLS, SL.

Visita'ns

C/ Nou, 3

08650 Sallent (Barcelona)

HORARI D'OBERTURA

Dilluns a dissabte: 09:30 a 13:30

Dimarts i divendres: 17:00 a 20:00